Uncategorized @ro

ULTIMILE NOUTATI LA TERMOLINE :

Echipa Termoline a participat cu sigla „Be green, be smart”  timp de 8 saptamani la programul InnovX – BCR Accelerator – Scaleups Cohort 2020 : un program intensiv care conduce afacerea sau ideea de afaceri, comprimând ani de învățare din experiență în doar câteva luni!

Evaluarea IMP³rove este o analiză structurată a managementului actual al inovației firmei Termoline, performanță în comparație cu criteriile de referință furnizate de firmele din întreaga lume. Pe o scară de la 0 la 100%, Termoline  atinge un scor general de 67%. Performanta valorilor de referință selectate este prezentată  mai jos si oferă o indicare a […]

Am urmat la EPFL Lausanne cursul Profesorului Laloui pentru proiectarea pilotilor, tunelelor , peretilor diafragma, fundatiilor parcarilor subterane echipate cu colectoare geotermale pentru extragerea energiei geotermale.

Termoline participa din octombrie 2018 la proiectul BIM4REN in cadrul programul european in domeniul cercetarii Horizon 2020, intr-un consortiu 23 de organizatii ce are ca leader Centrul francez de cercetare Nobatek.

Programul Horizon 2020: GABI Cost si-a propus ca in 4 ani sa defineasca normele europene privind cele mai bune practici pentru aplicațiile geotermale: sonde geotermale, piloti energetici, pereti de diafragma (mulati ) si tuneluri.