CASA ”smartGreen” – suprafata 270 m², piscina interioara

Rezultat al cercetarii Centrului de Cercetare Termoline: izolata la fel ca o casa pasiva; incalzire cu pompa de caldura DIMPLEX 6 kW; racire pasiva cu sondele geotermale ; sistem T.A.B.S.- temperarea miezului de beton; centrala de ventilatie cu recuperarea caldurii DIMPLEX certificat Passivhaus.

PISCINA „smartGreen” – T.A.B.S. si pompa caldura 8 kW

Rezultat al Centrului de Cercetare Termoline: izolatia sub piscina – spuma de sticla, perimetral polistiren extrudat 200 mm; incalzirea apei prin termoactivarea structurii de beton, pompa de caldura DIMPLEX si ventilatie si deumidificare. Apa se incalzeste indirect de la sistemul T.A.B.S. montat in structura de beton.

LICEUL ARANY JANOS SALONTA – HVAC cu pompe de caldura 180 kW

In proiectul LICEUL ARANY JANOS SALONTA am implementat: pompe de caldura sol -apa si apa – apa DIMPLEX -180 kW; instalatie de tratare a aerului cu recuperare de caldura cu CTA Mandik 4 x 6.000 m³/h;

CASA ”smartGreen” – 300 m², pompa caldura 8 kW, 2 sonde geotermale 80 m

Casa smartGreen rezultat al cercetarii Centrului de Cercetare Termoline: izolatia apropiata de a caselor pasive; incalzire – pompa de caldura DIMPLEX 8 kW; racire pasiva – utilizand sondele geotermale ; sistem T.A.B.S.- temperarea betonului; recuperator DIMPLEX certificat Passivhaus.

CASA si SPA – suprafata 1.070 m², pompe caldura 35+25 kW

Proiectul ”Casa si SPA” 1.070 m² parte din proiectele ”smartGreen” – rezultat al cercetarii Centrului de Cercetare TERMOLINE. Utilizam 2 pompe de caldura geotermale DIMPLEX Germania pentru incalzirea – racirea casei si incalzirea piscinei si ventilatie cu recuperarea caldurii.