Uponor este leaderul  european in productia de tevi de PE-Xa care  ofera solutii complete pentru incalzire-racire cu pardoseli, pereti si tavane  radianteincalzire-racire a cladirilor comerciale si rezidentiale  cu sistem T.A.B.S. (Thermally Activating of the Building Structure) precum si incalzire industriala in pardosea  pentru  hale.

Uponor – T.A.B.S. : temperarea miezului de beton

Asiguram consultanta, proiectarea si executia instalatiilor de incalzire – racire prin temperarea miezului de beton : sistem T.A.B.S. (Thermally Activated Building Structure) pt cladiri rezidentiale, comerciale, birouri, hoteluri.

Uponor : incalzire – racire radianta cu tavane din gipscarton

Asiguram consultanta, proiectarea si executia instalatiilor de incalzire – racire pereti si tavane atat cu sisteme umede (in tencuiala) cat si uscate (tevi de 9,9 mm premontate in placile de gipscarton) pt constructii noi si renovari.

Uponor – Incalzire industriala in pardoseala

Asiguram consultanta, proiectarea, executia instalatiilor de incalzire industriala in pardosea. Sistemul montat in placa de beton a halelor industriale este o solutie eficienta energetic, fara mentananta, cu cost redus al investitiei.