IMPORTATOR OFICIAL DIMPLEX, GERMANIA
5
.12 MW
ÎN POMPE DE CĂLDURĂ INSTALATE
217
UNITĂȚI
DE POMPE DE CĂLDURĂ INSTALATE
Membru al Societății Române de Geotermie - GeoExchange România și al Asociației Inginerilor Instalatori din România - AIIR
dimplex

Pompe de Căldură

De ce am ales Dimplex? Pentru ca :

•  suntem o firma integratoare de solutii nu doar vanzatori de echipamente ;
•  in fabrica din Klumbach – Bavaria,  se proiecteaza,  produc si  testeaza pompe de caldura  de peste 50 de ani ;
•  poductia   se bazeaza  pe cercetare si inovatie , pe  tehnologii moderne;
•  Dimplex are  gama completa de pompe de caldura aer – apa ; sol – apa ; apa – apa cu puteri intre 4 si 150 kW.

Pompele de caldura pot fi folosite atat  pentru constructii noi cat si pentru renovarea constructiilor existente, fie ca sunt case de locuit uni/multifamiliale sau aplicatii comerciale sau industriale. Am ales sa integram solutii cu  pompe de caldura pentru ca sunt cea mai curata sursa de incalzire si racire si sunt eficiente din punct de vedere  energetic.

Avem montate peste 250 de pompe de caldura atat in domeniul rezidential cat si industrial – comercial de puteri mari ( 500-900 kW). Ne bazam pe rezultatele cercetarilor efectuate in  CENTRUL DE CERCETARE Termoline pentru energii regenerabile astfel am castigat experienta in a proiecta si monta  instalatii cu pompe de caldura  de orice tip si putere. Daca va propuneti  accesarea unor  programe cu finantare europeana in care doriti sa folositi energie regenerabila  va putem asigura consultanta si suport atat la intocmirea documentatiei, in toate etapele de proiectare cat si in executie .

Pompe de căldură Dimplex sol-apă

Utilizeaza ca sursa primara (in circuit inchis) caldura solului care de la adancimea de 15 m are o temperatura constanta pe intreg parcursul anului (12-14°C). Sunt foarte eficiente energetic avand coeficientul de performata COP > 6.

Pompe de căldură Dimplex aer-apă

Utilizeaza ca sursa primara aerul fiind solutia pentru aplicatii unde nu exista spatiu pentru foraje. Sunt eficiente energetic avand coeficientul de performata COP de pana la 4,5 variabil insa functie de temperatura exterioara.

Pompe de căldură Dimplex apă-apă

Utilizeaza ca sursa primara apa din panza freatica subterana in circuit deschis. Ideale pentru puteri mari, in zone unde panza freatica poate sustine debite de extractie mari. Sunt foarte eficiente energetic avand coeficientul de performata COP > 6.

POMPA DE CĂLDURĂ DIMPLEX SYSTEM ZERO

Pentru aplicații unde o pompă de căldură le face pe toate!

Zero emisii, Zero energie pierduta

  • Recuperează căldura reziduala din procese tehnologige
  • Foloseste in acelasi timp mai multe surse: aer - sol - caldura reziduala
  • Incalzire si racire pentru aplicatii de pana la 1000mp cu ajutorul unui singur echipament

Singurul sistem cu zero restricții când vorbim despre alegerea sursei de căldură: aer exterior, caldură geotermala sau căldura reziduală provenită de la un sistem de răcire… În același timp, System Zero maximizeaza economiile făcute in funcționare, folosind căldura ce în trecut era pierdută și acum este folosită în mod profitabil.

vezi mai mult

POMPA DE CĂLDURĂ Dimplex System M

Poate un produs să fie foarte eficient și să arate și bine?

Modular, Minimalist, Made in Germany

  • Functionare eficienta pana la -22 ˚C
  • Zgomot redus in functionare, doar: 27db
  • Ocupa putin spatiu
  • Design spectaculos
  • Gama de puteri 4-12kW

Vrei mai mult decat o pompa de caldura pentru casa ta? System M este solutia atunci! Dimplex a reinvantat standardele in domeniul pompelor de caldura aer apa. System M este o pompa de caldura aer apa reversibila (incalzire si racire intr-un singur echipament) utila pentru aplicatii rezidentiale de pana la 300mp.

vezi mai mult