Implementare proiect cu fonduri europene: cercetare-dezvoltare, hală și echipamente de producție

Termoline a demarat implementarea unui proiect structural de cercetare de trei ani și implementare a unei infrastructuri de cercetare și a unei hale de producție finanțat din fonduri europene si desfasurat prin ADR NV în valoare de ~16 M€.

Seminarul „Smart Exploitation of the renewable energy”

În data de 9 iunie 2022, Termoline va participa în calitate de partener la seminarul internațional „Smart Exploitation of the renewable energy”, susținut de renumitul profesor Lyesse Laloui de la facultatea EPFL din Lausanne.

AEGIR – Utilizare eficientă, durabilă și incluzivă a energiei

Consortiul de 30 organizatii europene din care face parte Termoline, avand coordonator pe TECNALIA RESEARCH & INNOVATION a castigat proiectul de cercetare Horizon Europe: AEGIR finantat de Comisia Europeana.

Proiect H2020 aprobat – COOLING DOWN

Consortiul de 11 organizatii, din care face parte Termoline, avand ca si coordonator pe European Geothermal Energy Council (EGEC) a castigat proiectul de cercetare Horizon Europe: COOLING DOWN finantat de Comisia Europeana.

Termoline va finaliza in octombrie proiectul H2020: BIM4REN

Termoline va finaliza in octombrie proiectul BIM4REN in cadrul programului European in domeniul cercetarii Horizon 2020, intr-un consortiu 23 de organizatii ce are ca leader Centrul francez de cercetare Nobatek.